main logo
705

A uimit. Ce le-a spus Charlotte fotografiilor la botezul lui Louis

Prinţul Louis a fost botezat, luni, în cadrul unei ceremonii private la Capela Regală de la palatul Saint James din Londra.

La eveniment au participat și cei doi frați ai săi, prinţesa Charlotte și prințul George. Micuța Charlotte a făcut o remarcă surprinzătoare la adresa fotografilor care așteptau afară pentru a prinde câteva cadre cu membrii familiei regale, transmite Ştiri.md cu referire la Libertatea.

După ceremonia ținută la Capela Regală, Prințul William, Kate și cei trei copii ai lor au apărut pentru scurt timp în fața fotografiilor.

În timp ce se ținea cu tatăl ei de mână, îndrăzneața prințesă Charlotte le-a spus fotografilor cu nonșalanță: „Voi nu veniți”. Micuța în vârstă de 3 ani nu i-a slăbit din priviri pe jurnaliști în timp ce se îndepărta de presă alături de familia ei pentru a merge la petrecerea de după botez, la Clarence House.

Cu puțin timp înainte de replica pentru fotografi, Charlotte furase inima celor din jurul ei prin manierele impecabile pe care le-a arătat la botezul fratelui ei, Prințul Louis. Ea i-a strâns mâna cu încredere arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, cel care a oficiat slujba religioasă.

La numai trei ani, Charlotte este ca un magnet pentru public, ajungând fără eforturi în centrul atenției indiferent de evenimentul la care își face apariția alături de părinții ei.

Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh, Prințul Philip, nu au participat la botezul strănepotului lor, a arătat Palatul Buckingham într-un comunicat de presă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării