main logo
580

A refuzat să facă duș timp de o lună după ce a născut. Care este motivul

Terry Loong este medic chirurg estetician și de câteva luni, mămica unui băiețel. Maternitatea reprezintă pentru ea cea mai frumoasă experiență ca femeie.

A refuzat să facă duș timp de o lună după ce a născut. Care este motivul

 Proaspăta mămică, în vârstă de 40 de ani, a stabilit o relație foarte specială cu fiul ei, Matthew, încă din prima clipă. Ea a refuzat să se spele timp de 30 de zile după nașterea micuțului, dintr-un motiv incredibil, transmite Știri.md cu referire la tabu.ro.

Aceasta a explicat că nu a neglijat igiena sa corporală, dimpotrivă, a vrut să se protejeze pe ea, dar și pe bebeluș de o eventuală infecție. 

Cu toate acestea, și-a spălat seară de seară nou-născutul. De asemenea, Terry Loong a preferat să nu părăsească căminul și nici nu a vrut să primească vizitatori din același motiv. Această practică foarte comună în cultura asiatică se numește lăuzie.

„Îmi amintesc de faptul că mama mea avea o perioadă de <> când eram mică. Sunt cel mai mare copul din cinci, așa că am văzut foarte mult (…) 

Dar oamenii nu cred că nu m-am spălat deloc timp de o lună de zile”, a explicat Loong.

I-a fost greu să stea închisă în casă atâta timp, iar primul duș a fost ca un șoc pentru ea. „Începusem să miros, dar mă obișnuisem. Mi-am spus că trebuie să fac asta până la capăt”, a explicat Terry. 

„Era atât de multă piele moartă în cabina de duș, încât m-am speriat”, a adăugat ea. În aceste 30 de zile, l-a scos foarte puțin pe micuț în parc, dar doar pentru că-i scăzuse sistemul imunitar din cauză să nu fusese expus afară. 

„Ne-am plimbat puțin în parc, am stat puțin la soare, dar nu am vorbit cu nimeni”, a mai spus mămica.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării