416
1
A ieșit în pielea goală să facă baie în fața blocului
416
1

Exasperat de lipsa apei, după o avarie care durează de o săptămână, un băcăuan a ieșit, ieri, în pielea goală pe stradă ca să se îmbăieze cu apă de la unul dintre recipientele amplasate de Primărie și din care locuitorii orașului se aprovizionează cu apă menajera.

Gestul său a fost aplaudat de privitori, dar nu a fost apreciat de autorități. În scurt timp, la fața locului a apărut un echipaj al Poliției Naționale, care l-a încătușat pe bărbat și l-a urcat in mașină, transmite Știri.md cu referire la romaniatv.net.

“Respect pentru curaj”, a scris prim-vicepreședintele organizației de tineret a PNL, Mihai Candet, care a și postat pe Facebook un videoclip cu acest incident.

Sâmbăta trecută, conducta care aprovizionează Bacaul cu apă, a suferit o avarie, în zona localității Dărmănești. La câteva ore după ce a fost reparată, conductă a cedat din nou, în același loc.

Aducțiunea de la Valea Uzului (65 km vest de Bacău), lucrare care include, pe lânga conductă și o stație de tratare și una de epurare, a costat 52 de milioane de euro și a fost realizata în timpul mandatului de primar al lui Romeo Stavarache (PNL), fiind data în funcțiune în anul 2011.

Citește și
article image
Protest la Guvern: Dacă nu-i democrație, măcar ecologie
0
74
article image
Un flash-mob, organizat în fața Parlamentului contra...
0
61
article image
Jaful de la MAIB: Persoanele păgubite cer sancționarea...
0
422
article image
Traseu blocat: Oamenii din Soroca se plâng de transportul...
0
102