main logo
542

A gătit pentru Robert De Niro și Madonna, iar acum va fi în juriul Masterchef

„Masterchef”, cel mai bun show culinar din lume revine. Cei care vor să câștige râvnitul șorț trebuie mai întâi să-i convingă pe cei trei noi jurați.

A gătit pentru Robert De Niro și Madonna, iar acum va fi în juriuFoto: restocracy.ro

Unul dintre ei este Joseph Hadad, vestitul chef care a lucrat în restaurante cu stele Michelin din Franța și a gătit pentru celebrități precum Bill Clinton, Madonna, Robert De Niro sau Michael Jackson, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Echipa Știrile ProTV l-a găsit pe Chef Joseph Hadad, la prima oră, la restaurantul pe care îl conduce în Capitală.

Hadad: „Bună dimineaţa. Haideţi chemaţi pe toată lumea la masă, chemaţi pe bucătar, toate lumea la şedinţă.”

Este un maestru al reţetelor sofisticate şi, aşa cum creează mâncăruri fără cusur, tot aşa vrea să fie şi servirea. De aceea este mereu în mijlocul angajaţilor săi.

„Trebuie să îi explici clientului ce inseamnba shakshouka, să îi ploua în gură, să vrea măcar să guste. Şi încă ceva, foarte important, dacă vezi că e client fidel, să îi dai o shakshouka din partea casei.”

De la tonul care cere disciplină, el poate să treacă însă cu uşurinţă la unul relaxat, mai ales atunci când lucrurile merg perfect în bucătărie.

„Cine vinde peştele, fără să faceţi şmecherii între voi, aveţi 50 de lei. Super.”

Joseph Hadad este un star al bucătăriei internaţionale şi a reuşit de fiecare dată să surprindă şi să se reinventeze. A fost Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim şi a gătit, printre altele, şi la două restaurantele premiate cu stele Michelin, în Franţa. A gătit şi în hoteluri faimoase din întreaga lume, precum Kempinski din Germania şi Ritz-Carlton Hotel, în Boston.

Chef Joseph Hadad: „Am gătit pentru Bill Clinton, Madonna, Regele Juan Carlos al Spaniei, dar pe altă parte, clienţii mei sunt mai importanți. Eu gătesc cu aceeaşi emoţie pentru toţi. Pentru mine, nu contează dacă eşti preşedinte sau pe altă poziţie, gătesc la fel pentru toţi.”

Joseph Hadad va fi în această toamnă unul dintre juraţii de la MasterChef.

Chef Joseph Hadad: „Să ajung la Masterchef, asta înseamnă să fii top of the top. Trebuie să fii aici. Peste asta nu există. Aici!”

Joseph hadad va juriza MasterChef împreună cu Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran, din această toamnă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării