main logo
2947

A fost scos din ghearele morții: Povestea unui băiețel care a supraviețuit în atacul din Vinița

Un băiețel ucrainean dansator, care a fost scos din ghearele morții a revenit pe ring. El a fost victima unui incendiu devastator, produs în urma unui atac cu rachete rusești lansat asupra orașului Vinița, acum un an.

Povestea unui băiețel care a supraviețuit în atacul din Vinița

Inițial medicii nu-i dădeau nicio șansă de supraviețuire, având arsuri pe tot corpul. După ce a suferit în jur de 30 de intervenții chirurgicale, acum micul Roma poate merge, ba chiar și dansa, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Roma are opt ani, iar în iulie 2022 a fost victima unui atac rusesc cu rachete în orașul Vinița. Mama băiatului a decedat în acea zi tragică, tatăl, însă rămas în viață a luptat din răsputeri pentru a salva viața fiului. Acum băiatul se simte mult mai bine și chiar a revenit pe ringul de dans. Are o mulțime de sechele și încă poartă masca pe față din cauza rănilor, dar asta nu-l oprește. Micuțul își amintește cu înfrigurare groaza prin care a trecut. 

„Am fost aruncat într-un perete. Eu m-am ridicat și am văzut că totul arde. Era fum negru în jur, nimic nu se vedea. Vedeam doar inscripția ieșire. M-am târât, apoi m-am așezat. Așa și am ajuns.” 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării