main logo
1322

A fost acuzat de pedofilie, după moartea lui. De ce nu a avut Michael Jackson copii

Michael Jackson a fost acuzat constant de pedofilie în ultimii ani de viață. În nenumărate rânduri i s-a reproșat faptul că a profitat de mai mulți copii.

A fost acuzat de pedofilie. De ce nu a avut Michael Jackson copii

Cu toate că în cariera sa totul părea că merge perfect, vedeta a pierdut numeroși fani din toată lumea din cauza acestor acuzații care nu s-au dovedit niciodată a fi fondate, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Care este motivul pentru care nu a avut copii și de ce își dorea atât de mult să aibă moșternitori?

De ce nu a avut Michael Jackson copii?

Câteva documentare realizate despre viața tumultoasă a artistului au fost realizate după decesul său, niciunul dând o concluzie finală. 

Cel mai de succes însă a fost „Leaving Neverland”, film în care mulți bărbați au afirmat că pe vremea copilăriei au fost molestați sexual de Michael Jackson.

Jackson și prima sa iubire, Lisa-Marie Presley

Pe partea taberei adverse, mulți îi iau apărarea lui Jackson pentru că nici până acum nu s-a putut dovedi că ar fi profitat de inocența unor copii. 

Una din cele mai hotărâte persoane care cotinuă să-i salveze imaginea este fosta soție, Lisa-Marie Presley. Fiica lui Elvis Presley a mărturisit că ea și Michael s-au iubit mult, cu toate că lumea a afirmat de-a lungul timpului că cei doi nu au întreținut măcar relații intime.

Lisa-Marie Presley și Michael Jackson

 Jackson, obsedat să aibă moștenitori

Tot aceasta a dezvăluit că i-a fost frică să-i facă moștenitori lui Jackson din cauza presiunii medicatice la care era supus Regele Pop în urma acuzațiilor aduse de Jordan Chandler. Cel din urmă îl acuza tot de pedofilie.

Lisa-Maria Presley a mai spus și că Michael a fost extrem de frustrat pentru faptul că ea nu-și dorea să aibă copii cu el, acest lucru făcându-l în cele din urmă să-i spună adio. 

Cunoscutul cântăreț s-a îndrăgostit mai apoi de Debbie Rowe, o asistentă medicală care i-a dăruit doi copii: Prince Michael Jr. și Paris.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării