main logo
1041

A folosit o aplicație pentru faimă. O greșeală i-a arătat adevărata față

O vloggeriță din China a reușit să atragă peste 100.000 de internauți cu trăsăturile ei superbe. Aplicația de „înfrumusețare” pe care o folosea, însă, i-a jucat feste fix în timpul unui live, așa că fanii au avut ocazia să vadă cum arată ea de fapt.

A folosit o aplicație pentru faimă. O greșeală i-a arătat adevărata fațăFoto: captură video

„Alteța Voastră Qiao Biluo” – așa se prezenta femeia pe site-ul chinez de streaming DouYu, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

În timpul unui stream live alături de un alt vlogger, fanii i-au cerut Qiao Bilou să renunțe la aplicație, pentru a o vedea cu adevărat.

„Nu vă voi arăta fața mea până când nu voi primi cadouri de 100.000 yuani (11.950 dolari). Până la urmă, chiar sunt o gazdă frumoasă!”, le-a răspuns ea fanilor. Și totuși, la un moment dat, filtrul de întinerire și înfrumusețare chiar a încetat să mai funcționeze, notează BBC.

Internauții au putut vedea astfel că frumoasa tinerică era, de fapt, o femeie de peste 30 de ani cu trăsături banale. Nu doar femeia a fost criticată, ci și fanii ei, care au dat dovadă de superficialitate părăsind-o imediat ce au văzut cum arată de fapt.

Din toată această întâmplare, prost a ieșit nu doar vloggerița, ci și unii fani, care chiar s-au apucat să-i trimită cadouri impresionați de frumusețea ei.

De atunci, Qiao Biluo și-a suspendat contul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării