main logo
576

A aflat că mai are 22 de frați, după ce tatăl ei s-a îmbolnăvit

O femeie din California a avut o surpriză colosală. În urmă unui test ADN, a descoperit că are 22 de surori și frați vitregi. Toți sunt copiii aceluiasi donator de material seminal. Şi, de când au aflat unii de alţii, formează o familie mare și veselă.

A aflat că mai are 22 de frați, după ce tatăl ei s-a îmbolnăvit

Jennifer Slayton: „Să afli brusc că jumătate din ADN-ul tău nu provine de la cine credeai tu, asta chiar e o mare surpriză!”
Când avea 17 ani, femeia a aflat că a fost concepută în urma unei proceduri de fertilizare în vitro, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Jennifer Slayton: „Tatăl meu a fost diagnosticat cu o formă foarte gravă de demenţă, care este ereditară. M-am îngrijorat că aş putea avea şi eu, ori chiar aş putea s-o transmit copiilor mei. Atunci mi-a spus mama că tatăl care mă creşte nu este şi părintele meu biologic.”

În acel moment, ştiinţa nu evoluase atât de mult încât să-i permită să-şi descopere tatăl biologic. Dar anul trecut, soţul ei i-a propus să încerce un kit pentru testarea ADN-ului.

Jennifer Slayton: „Am trimis o mostră de salivă. Tocmai plecasem într-o excursie cu cortul, cu mama şi copiii mei, când am primit răspunsul că mă potrivesc genetic cu alte 5 persoane.”

Şi asta nu era tot.

Am rămas fără replică” Jennifer Slayton: „Apoi m-a sunat Evan, unul dintre aceşti 5 fraţi vitregi, l-am întrebat câţi suntem în total. Mi-a spus că eu sunt numărul ... 21. Am rămas fără replică. Ei îl cunoşteau deja pe donator, l-am întâlnit şi eu între timp.”

De curând, a intrat într-un grup creat pe o reţea socială de toţi aceşti fraţi neştiuţi. Şi, preţ de două luni, a avut parte de tot felul de întâlniri palpitante.

Jennifer Slayton; „Sunt grozavi, când m-am întâlnit cu ei prima oară aveam emoţii mari. Am descoperit în ei versiuni ale mele. Ne leagă o mulţime de chestii, avem multe interese comune şi aceeaşi gestică, vorbim mult cu... mâinile...”

Femeia este hotărâtă să recupereze timpul pierdut. Aşa că fraţii şi surorile scriu de zor amintiri frumoase. Şi, din câte îşi aminteşte tatăl lor, numărul urmaşilor săi ar putea fi chiar mai mare.

Jennifer Slayton: „Când i-am cunoscut pe toţi a fost ca şi când am găsit o piesă lipsă din puzzle-ul vieţii mele.”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării