main logo
653

22 de ani de la moartea Prințesei Diana. Gestul emoționant făcut de fani

Pe 31 august se împlinesc 22 de ani de moartea Prințesei Diana, o zi care a îndoliat lumea întreagă.

22 de ani de la moartea Prințesei Diana. Gestul emoționant făcut de fani

Admiratorii Familiei Regale din Marea Britanie au adus la Palatul Kensington zeci de fotografii, în memoria „Prințesei Inimilor”, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Imaginile cu Prințesa Diana au fost amplasate pe porțile Palatului Kensington, fosta reședință a Prințesei de Wales, pentru a comemora 22 de ani de la tragicul accident. 

În semn de respect, fanii Casei Regale a Marii Britanii au început să aducă încă de vineri imagini în care cea supranumită „Prințesa Inimilor” apare alături de cei doi fii ai ei, Prințul William și Prințul Harry, relatează Mirror. 

Oamenii au adus și un banner uriaș cu mesajul: „Misiunea ei (a Prințesei Diana, n.red) este continuată de fiii ei iubiți, Prințul William și Prințul Harry”. 

Pe o altă parcartă, fanii au scris: „Diana, Prințesa de Wales, mereu în inimile noastre”. An de an, fanii Casei Regale britanice amplasează astfel de imagini cu ocazia zilei de naștere a Prințesei Diana, dar și pe 31 august, când comemorată trecerea în neființă a Prințesei Inimilor. 

Modul inedit în care au ales să aducă un omagiu Prințesei de Wales va fi observat, cel mai probabil, de Ducele și Ducesa de Cambridge și de copiii lor, George, Charlotte și Louis, care locuiesc în Palatul Kensington. Îndoliați, Prințul William și Prințul Harry nu au dezvăluit cum vor comemora 22 de ani de trecerea în neființă a mamei lor. 

Un specialist în Casa Regală susține că fiii Prințesei Diana vor fi împreună în această zi tristă la Palatul Kensington. În fiecare an, Prințul William și Prințul Harry obișnuiesc să revadă fotografii vechi și să-și aducă aminte despre cele mai fericite momente alături de mama lor, scrie revista Hello. 

Pe 31 august 1997, Prințesa Diana a murit împreună cu iubitul ei Dodi Fayed într-un accident înfiorător în Paris.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării