main logo
813

2 traficanți de droguri, opriți de o focă, nervoasă că au trezit-o din somn

Doi indivizi care încercau să fugă cu droguri în valoare de aproape 700 de milioane de dolari au fost opriți de o focă, nervoasă că aceștia au trezit-o din somn.

2 traficanți, opriți de o focă, nervoasă că au trezit-o din somn

Polițiștii australieni au anunțat că au arestat doi bărbați, pe britanicul Graham Palmer, în vârstă de 34 de ani, și pe francezul Antoine Dicenta, de 51 de ani, după ce au găsit 40 de genți pline cu droguri, în valoare de peste 680 de milioane de dolari, ascunse sub algele aflate pe plajă, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Autoritățile au intervenit după ce au primit informații de la mai mulți pescari din zonă despre un yacht de 15 metri lungime care a eșuat pe una din insulele arhipeleagului Abrolhos, din vestul Australiei, potrivit The Sun.

Cei doi traficanți au încercat să fugă în momentul în care au auzit avionele autorităților, care survolau zona, însă au fost opriți chiar de o focă.

“Când au ajuns pe insulă, au luat-o la fugă spre droguri și era o focă uriașă în calea lor. Au trezit-o, iar foca s-a ridicat și a mârâit la ei. Practic, au avut de ales între a trece de focă și a fi arestați și au ales să fie arestați”, au declarat autoritățile

Pe lângă cei doi, au mai fost arestate și alte trei persoane, britanicul Jason Lssiter, americanul Scott Felix și australianul Angus Bruce Jackson, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, care urmau să primească droguri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării