main logo
54442

Weekend negru. Șeful IGP: Nu v-ați săturat să ne numărăm morții pe șosele?

Doar în ultimele două zile în țară au avut loc cel puțin 5 accidente grave.

Weekend negru. Șeful IGP: Nu v-ați săturat să numărăm morții pe șosele?Colaj: știri.md

Astfel, 4 persoane, dintre care și minori, au murit în urma unor accidente grave care au fost provocate de mai mulți șoferi iresponsabili, transmite Știri.md.

În acest sens, șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, a postat un mesaj adresat șoferilor pe o rețea de socializare:

''Oameni buni, oare nu v-ați săturat să ne numărăm morții de pe șosele?
Doar în acest weekend avem un bilanț extrem de sumbru.

• La Rezina, un șofer de 37 de ani, a adormit la volan și a ajuns cu mașina, în care se afla soția și doi copii ai săi, de 6 și respectiv un anișor, într-un copac. Copilul de 6 ani a murit pe loc, iar soția și cel de-al doilea copil au ajuns la spital.

• La Râșcani, un șofer în vârstă de 22 de ani, în stare de ebrietate, a răsturnat autovehiculul în care se mai aflau trei tineri de 17, 18 și respectiv 19 ani. Trei persoane au ajuns la spital, cel de 17 ani a murit pe loc.

• La Edineț, un adolescent de 18 ani, fără permis de conducere, a răsturnat mașina în care se mai aflau un tânăr de 20 de ani și doi adolescenți de 16 ani. Toți au ajuns la spital. Șoferul și unul dintre adolescenții de 16 ani, au murit la reanimare.

• La Drochia, un tânăr de 27 de ani, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu vehiculul în șanț. Șoferul, o femeie de 31 de ani, dar și o tânără de 18 ani, au fost transportați cu traumatisme la spital.

• La Nisporeni, alt tânăr de 22 de ani, în stare de ebrietate alcoolică și fără permis de conducere, a răsturnat autovehiculul în care se aflau și două pasagere de 18 ani. Tinerele au fost transportate la spitalul raional.

Omule, condu în siguranță!'', a scris Paiu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării