main logo
13237

Vitezomanul teribilist din Bălți s-a dat drept polițist după un accident în Chișinău

După ce o Toyota a lovit o mașină de taxi în Capitală și tot șoferul Toyotei a cerut despăgubiri de la taximetrist, scandalul a continuat la Inspectoratul de poliție.

Vitezomanul teribilist din Bălți s-a dat drept polițist după un accidentColaj: știri.md

Din mai multe imagini publicate pe o rețea de socializare, se observă clar că șoferul Toyotei s-a dovedit a fi un tânăr din Bălți, care pariase că va ajunge în 40 de minute de la Bălți la Chișinău, transmite Știri.md

În urma accidentului rutier produs pe strada Albișoara din Capitală, lângă Centrul Comercial Atrium, tânărul din Bălți a fost condus la Inspectoratul de poliție unde s-a dat în spectacol, în timp ce oamenii legii l-au pus să scrie o explicație despre cele întâmplate. 

Astfel din video se vede cum acesta râde fără motiv, nu vrea să completeze declarația sau scrie date eronate. 

"Individul astă mare o zis că este polițist în sectorul centru. Și lui îi e tot una de lege. A lovit o mașină după care a ferit mașina din loc și am ajuns și la sectorul de poliție unde sau dat în spectacol și ne-au agresat", a spus administratorul companiei de taxi. 

Tot el susține că atât șoferul Toyetei care se face vinovat, cât și pasagerul care era în mașină au provocat acest spectacol intenționat.

Contactat de Știri.md, reprezentanții poliției ne-au confirmat că acest caz este înregistrat.

Șofer nu a fost reținut, însă i-au fost prelevate probe pentru a stabili dacă era sub influența drogurilor sau a alcoolului.

Știri.md amintește că șoferul unui autoturism Toyota ar fi lovit un automobil al unei companii de taxi și tot acesta ar fi pretins de la șoferul taxiului despăgubiri pentru a-și repara mașina.

Menționăm că în agust 2018, în presă ar fi apărut o știre falsă precum că tânărul din Bălți ar fi decedat după ce a mers cu viteză excesivă la volanului unui BMW. 

Tot acest tânăr s-a dovedit a fi de mai mult timp în vizorul poliției figurând în zeci de cauze penale. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării