main logo
643

Vindeau droguri pe internet: 8 traficanți au ajuns pe mâna Poliției

Opt persoane, cu vârsta cuprinsă între 21 și 38 de ani din Chișinău, sunt cercetate penal pentru realizarea drogurilor în cantități deosebit de mari.

Vindeau droguri pe internet: 8 traficanți au ajuns pe mâna PolițieiVindeau droguri pe internet: 8 traficanți au ajuns pe mâna Poliției

Activitatea lor a fost monitorizată timp de două luni de Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Inspectoratul de Poliție Chișinău și Procuratura Chișinău, transmite Știri.md

În cadrul investigațiilor au fost acumulate probe care demonstrează înstrăinarea drogurilor în scop de profit, bănuiții realizând drogurile și prin intermediul rețelelor de socializare sau a platformelor electronice de comunicare.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate în automobile și la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe tipuri de droguri, printre care MDMA, marijuană, etnobotanice, precum și cântare electronice la scara mică, mijloace bănești, telefoane mobile.

Valoarea drogurilor sechestrate se estimează la aproximativ 75.000 lei.

Persoanele au fost reținute pe un termen de 72 de ore. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bănuiții riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării