main logo
935

Vindea droguri pe Telegram: O tânără riscă 7 ani de pușcărie

O tânără de 25 ani din Capitală este cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Vindea droguri pe Telegram: O tânără riscă 7 ani de pușcărieVindea droguri prin aplicația Telegram. O tânără riscă 7 ani de pușcărie

În urma măsurilor speciale, demarate de oameni legii s-a stabilit că suspecta acționa prin intermediul aplicației Telegram unde consumatorilor le era indicat locul de unde pot ridica drogurile, preventiv comandate, transmite Știri.md

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tinerei timp de două luni, în acest sens fiind efectuate 2 achiziții de control. 

Ulterior, forțele de ordine au efectuat percheziție autorizată în locuința ei, unde au fost depistate și ridicate pliculețe de tip zip-lock cu substanță fărămițată cu miros specific, un pachet cu o substanță suspectă, un cântar electronic la scară mică și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor. 

Pliculețele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. 

În cazul în care tânăra comercializa pliculețele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar fi obținut un profit în sumă de 25.000 de lei. 

Suspecta a fost reținută pe un termen de 72 de ore. Ea riscă închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării