main logo
441

Vacanță de coșmar în Cipru: Un hotel, afectat de o explozie de muniții

Mai multe explozii produse în noaptea de miercuri spre joi, la un depozit de muniţii al Armatei Turciei din nordul Ciprului, au avariat un hotel plin de turiști, printre ei și o familie de români.

Vacanță de coșmar în Cipru: Un hotel, afectat de o explozie de muniții

Dumitru și Marilena Măjer, stabiliți de mai bine de 15 ani în Irlanda unde muncesc în industria hotelieră, au ieșit din cameră în pijamale și au fugit pe plajă împreună cu alți turiști aflați acolo, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Dumitru și Marilena Măjer (Arhivă Personală) Potrivit lui Dumitru Măjer, explozia inițială s-a produs în jurul orei 2 noaptea, iar până dimineața s-au tot auzit bubuituri care au afectat grav Hotelul Acapulco unde erau cazați. 

”A fost îngrozitor. Noi avem bilete valabile până în 21 septembrie, dar nu mai vrem să mai stăm nicio clipă. 

(…) În viața mea nu mai merg în zone de felul acesta în care pot izbucni conflicte în orice moment” Dumitru Măjer, pentru Timp Online: Clienţii hotelului au fost evacuaţi, din motive de securitate. 

Exploziile, care au durat mai multe ore, au semănat panică în rândul turiştilor cazaţi la hotelul situat pe malul mării în apropiere de depozitul din Catalkoy, lângă oraşul Kyrenia. 

Presa scrie că mai multe persoane au fost rănite ușor după exploziile consecutive aflată în zonă militară din apropierea orașului Kyrenia, ocupat de turci. 

Exploziile au avut loc în urma unui incendiu care începuse cu 30 de minute mai devreme. Deocamdată nu se cunoaște cauza deflagraţiilor și a incendiului, dar o anchetă este în plină desfășurare. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării