main logo
1651

Un vitezoman care circula beat în Capitală riscă să rămână fără permis

Un șofer, care se afla la volanul unui BNW, a fost somat de oamenii legii să oprească pentru că conducea haotic.

Un vitezoman care circula beat în Capitală riscă să rămână fără permisUn vitezoman care circula beat în Capitală riscă să rămână fără permis

Bărbatul, care se deplasa pe strada Ginta Latină din Capitală, a ignorat cerințele ofițerilor de patrulare, circulând mai departe cu viteză excesivă, transmite Știri.md

La scurt timp, totuși, polițiștii au oprit conducătorul auto, iar în urma documentării s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani era în stare de ebrietate, testul alcoolscopic indicând 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, oamenii legii i-au ridicat permisul de conducere șoferului, acesta fiind suspendat de dreptul de a conduce până la decizia finală a instanței de judecată. 

Totodată, el riscă să nu mai conducă mijloace de transport și muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore.

Potrivit INP, timp de trei zile au fost depistați peste 1.300 de contravenții ale RCR, dintre care 22 șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volan iar 766 au încălcat limita de viteză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării