main logo
13207

Un tată din Fălești și-a ucis fiica de 9 ani după ce a dat foc la casă

Un tată și-a incendiat fiica de 9 ani, iar după aceea a încercat să-și pună capăt zilelor. Este gestul disperat la care a recurs un bărbat de 47 de ani după ce soția sa aflată la muncă în Italia l-a anunțat că şi-a găsit un alt partener de viaţă şi nu se va mai întoarce acasă.

Un tată din Fălești și-a ucis fiica de 9 ani după o veste din ItaliaPoza simbol

Tragedia s-ar fi întâmplat ieri, 25 august, la ora 02:45, în localitatea Năvîrneț din raionul Fălești, transmite Știri.md

Potrivit poliției socrii bărbatului care locuiesc în aceiași casă au simțit miros puternic de benzină, iar ducându-se în camera vecină au observat cum ginerele lor, cetățean al Azerbaijanului, a incendiat camera cu o brichetă și s-a încuiat în ea, acolo unde era și fetița lui de 9 ani. 

"Socrii bărbatului au ieșit afară împreună cu fiul lor în vârsta de 30 de ani. Ulterior afară a ieșit și ginerele, care cu o bucată de tablă și-a efectuat tăieturi în regiunea brațelor și a gâtului. În camera ginerelui a fost depistat cadavrul fiicei acestuia, cu vârsta de 9 ani", a declarat pentru Știri.md ofițerul de presă Eugenia Molceanov.

În rezultatul leziunilor primite, cetățeanul Republicii Azerbaijan a fost internat în Spitalul raional Fălești în stare inconștientă.

"Din explicațiile socrilor, ginerele locuiește cu ei de aproximativ 11 ani. Pentru moment fiica lor este plecată la câștig în Italia. La data de 24.08.2019 ea a vorbit cu ginerele, unde l-a informat că și-a găsit un alt partener de viață și nu se va mai întoarce acasă, acesta considerând ca fiind și motivul celor produse", a mai adăugat Molceanov.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal. Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării