197
0
Un tânăr riscă închisoare pentru că ar fi furat bunuri de la un consătean
197
0

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din satul Bâc, este cercetat penal pentru comiterea unui furt din locuința consăteanului său.

În seara zilei de 19 iulie, polițiștii au fost alertați de către un bărbat, comunicând că i-au fost sustrase instrumente electrice predestinate construcției, transmite Știri.md

Imediat la locul faptei s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea circumstanțelor. Polițiștii au fost întâmpinați de către proprietarul locuinței, un tânăr în vârstă de 28 de ani, comunicând că din debaraua casei, i-au fost sustrase bunuri materiale. 

În urma cercetării, la fața locului forțele de ordine au stabilit că persoane necunoscute la acel moment au pătruns în debara prin deteriorarea lacătului de la ușă de unde au sustras bunurile materiale. Prejudiciul cauzat fiind estimat de proprietar la 11.700 de lei.

Polițiștii imediat au dispus efectuarea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașului. Ulterior, în urma măsurilor întreprinse, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. 

Acesta sa dovedit a fi în vârstă de 28 de ani, domiciliat în s. Bâc, anterior judecat pentru infracțiuni similare.  

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, iar bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acestuia și urmează a fi returnate proprietarului.

Actualmente, tânărul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Citește și
article image
Reacția posturilor TV Prime și Publika la dezvăluirile lui...
0
1327
article image
Furt pe șantierul de reparație a drumului...
0
969
article image
Hoț, căutat de poliție: A jefuit un tânăr pe o stradă din...
0
542
article image
Doi tineri din Fălești au explicat cum au furat bunuri...
0
205