main logo
2106

Un tânăr riscă detenție pe viață după ce a ucis 3 minori la Hâncești

Un tânăr în vârstă de 23 de ani riscă detenţie pe viaţă după ce a omorât trei adolescenţi şi a dat foc casei în care aceștia se aflau.

Un tânăr riscă detenție pe viață după ce a ucis 3 minori la HânceștiUn tânăr riscă detenție pe viață după ce a ucis 3 minori la Hâncești

Potrivit procurorilor, crima a avut loc pe 25 noiembrie 2018, la miezul nopţii în satul Mereni din Hâncești, transmite Știri.md

Poliţia şi pompierii au fost sesizaţi după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au depistat cadavrele a doi minori de 15 şi 17 ani.

Ulterior, în stare gravă a fost găsit încă un adolescent, el a fost internat la spitalul din Hânceşti, unde a decedat, peste câteva zile.

În urma acţiunilor de urmărire penală a fost identificat şi reţinut presupusul făptuitor, un locuitor al satului Caracui, în vârstă de 23 de ani. 

Urmare a percheziției efectuate la domiciliu lui, au fost predate benevol telefoanele mobile ale victimelor, concomitent, fiind depistat şi ridicat toporul, cu care s-a comis crima.

Tânărul şi-a recunoscut integral vina și riscă de la 15 la 20 de ani închisoare sau detenţie pe viaţă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării