295
0
Un tânăr din Dondușeni riscă până la 7 ani de detenție pentru jaf
295
0

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din raionul Dondușeni a fost reținut pentru 72 de ore de către oamenii legii pentru comiterea unui jaf stradal.

Incidentul a avut loc pe data de 20 august pe o stradă din Capitală. Victima a alertat poliția despre faptul că a fost jefuit de către un necunoscut în timp ce se deplasa spre casă, transmite Știri.md.

Victima, un tânăr de 23 de ani, le-a comunicat polițiștilor că individul a sustras de la acesta un telefon mobil, prețul căruia este de 2.500 de lei, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii imediat au dispus inițierea unui șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și reținerea făptașului. 

Astfel în urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine a fost stabilită identitatea individului, ulterior acesta fiind reținut și escortat la inspectorat. 

În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția cu privire la cele întâmplate, totodată comunicând că telefonul sustras l-a vândut unei persoane necunoscute obținând un profit.

Pentru moment polițiștii întreprind măsuri în depistarea bunului sustras, pentru a fi returnat proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Citește și
article image
Un grup de tineri au jefuit un bărbat într-un parc din...
0
218
article image
Un tânăr din Hâncești riscă 7 ani de închisoare pentru jaf...
0
133
article image
O tânără a fost jefuită de un individ pe care l-a cunoscut...
0
290
article image
Reținut și cercetat după ce a jefuit un băiat pe o stradă...
2
313