2245
0
Un tânăr a furat o mașină de la o nuntă pentru a se plimba prin Capitală
2245
0

Un tânăr cu vârsta de 19 ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut de către oamenii legii, fiind suspectat de răpirea unei mașini.

Totul s-ar fi întâmplat la o nuntă unde tânărul și proprietarul vehiculului furat au fost invitați, transmite Știri.md.

Tânărul a cerut cheia de la proprietar sub pretextul că ar fi uitat în ea niște cadouri, dar acesta nu s-a mai întors.

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a anunțat poliția despre furtul automobilului de model Nissan în valoare de 160.000 lei pe care l-a văzut ultima oară parcat pe str. Unirii din comuna Stăuceni.

Astfel în urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat accidentat, în scurt timp în sectorul Ciocana. Ulterior ofițerii de investigație au reținut făptașul. 

Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a pătruns în automobil prin acces liber și l-a răpit cu scopul de a se plimba prin Capitală.

Pentru moment acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 29.000 de lei la 67.500 de lei, cu închisoare de la 1 la 3 ani. 

De asemenea acesta va fi atras la răspundere și pentru comiterea accidentului rutier.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter