main logo
626

Un șofer a tamponat un tânăr pe o trecere de pietoni din Capitală

Un șofer de taxi a tamponat în seara zilei de ieri un pieton pe o trecere din Capitală.

Un șofer a tamponat un tânăr pe o trecere de pietoni din CapitalăFoto: captură video

Incidentul a avut loc aseară în jurul orei 17:30 pe strada Dimitre Cantemir din centrul Capitalei, transmite Știri.md.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord instalată într-un automobil care se deplasa în spatele taxiului.

În urma mediatizării incidentului, polițiștii s-au autosesizat pe marginea acestui caz, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiștii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, șoferul a fost identificat și condus la poliție pentru a comunica despre accidentul rutier produs. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 63 de ani. 

Pentru moment se stabilesc toate circumstanțele și în funcție de leziunile cu care s-a ales victima, șoferul va fi tras la răspundere conform legislației în vigoare. Totodată forțele de ordine întreprind toate măsurile în stabilirea tânărului care a fost accidentat.

În acest context Poliția solicită tânărului care a avut de pătimit de pe urma accidentului rutier de pe bd. D. Cantemir, să se adreseze la Secţia supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, str. Aleea Gării 38”, se arată într-un comunicat de presă publicat de către Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării