main logo
503

Un român și un moldovean, prinși cu țigări de contrabandă la frontieră

Planul unui cetățean român a fost dat peste cap în punctul de trecere Cahul. Acesta intenționa să treacă frontiera cu 3.600 de țigarete.

Un român și un moldovean, prinși cu țigări de contrabandă la frontierăUn român și un moldovean, prinși cu țigări de contrabandă la frontieră

Totodată, un moldovean care urma să ajungă în Anglia a fost oprit la Aeroportul Internațional Chișinău având în bagaj 3.000 de țigarete, transmite Știri.md

Primul caz a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, unde în punctul de trecere Cahul s-a prezentat un român la volanul unui Opel Zafira. În timpul desfășurării controlului de frontieră a fost solicitată echipa canină a Poliției de Frontieră pentru verificări. 

În rezultat, câinele de serviciu Cezar a semnalat prezența în mașină a produselor de tutungerie, iar prin urmare au fost depistate, 180 de pachete cu țigări „Plugarul”, camuflate în scaune.

Al doilea caz a avut loc pe Aeroportul Chișinău unde în urma controlului, în bagajul de cală al unui bărbat cu dublă cetățenie au fost depistate 150 de pachete de țigări de diferite mărci.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării