main logo
8563

Un nou incendiu: Centru comercial din centrul Capitalei, în flăcări

Un nou incendiu în Capitală. Un centru comercial din centrul Chișinăului a fost cuprins de flăcări.

Imaginile au fost distribuite intens pe rețelele de socializare.

Potrivit martorilor este vorba de un incendiu izbucnit pe strada Ismail intersecție cu Dmitrie Cantemir din Capitală.

Totodată, purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puşcaşu a declarat că la faţa locului au fost îndreptate patru echipaje ale pompierilor.

„Pompierii lucrează pentru a localiza şi lichida incendiul. Din primele informaţii pe care le avem arde căptuşeala acoperişului. La această oră nu au fost raportate victime. Pompierii luptă şi la lichidarea incendiului de la strada Academiei", a declarat Puşcaşu.

După mai bine de o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. Cauzele exacte ale producerii inidentului urmează a fi stabilite. 

De menționat că același centru comercial a fost cuprins de flăcări pe 23 ianuarie 2016. Atunci cauza principală a fost depunerea grăsimilor pe hotă de la un punct de producere de tip fast-food ce se află la primul etaj. În urma incendiului a fost afectat 70 metri din căptușeala acoperișului.

Amintim că astăzi la amiază un incendiu s-a produs la Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei de pe strada Academiei 1. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de pompieri care luptă și acum cu flăcările. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării