main logo
885

Un motociclist s-a izbit din mers într-o mașină. S-a ales cu fracturi

Un motociclist de 25 de ani a ajuns la spital cu răni grave, după ce s-a izbit din mers într-o mașină. Accidentul a avut loc azi-noaptea pe strada Calea Ieșilor din Chişinău.

Un motociclist s-a izbit din mers într-o mașină. S-a ales cu fracturiUn motociclist s-a izbit din mers într-o mașină. S-a ales cu fracturi

La fața locului au venit mai mulţi prieteni de-ai victimei care au început să-l acuze pe șoferul maşinii că el s-ar face vinovat de accident, relatează Publika.md

- Nu am trecut, dar am făcut întoarcerea pe loc, am întors unde era roșu și nu putea să meargă altă mașină pe acolo. - Întreabă-l de când se permite să întorci pe trecerea de pietoni? Da, el pe trecerea de pietoni s-a întors”.

Șoferul de 69 de ani recunoaşte că nu a observat motociclistul și a virat la stânga fără să se asigure. 

„Eu veneam, am făcut întoarcerea la stânga și era roșu semaforul, de acolo nu putea să vină nici o mașină, nici asta, și nu vine nici o mașină, de unde o apărut el, nu știu”.

„El s-a întors și nu a cedat trecerea motociclistului care nu avea viteză mare. Conform regulilor de circulație, este interzisă manevra pe trecerea de pietoni".

Tânărul a fost transportat la spitalul de urgență cu fracturi în zona coloanei vertebrale. Polițiștii cercetează cazul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării