main logo
660

Un moldovean și un ucrainean, prinși cu acte false la frontieră

Două permise de conducere și o asigurare auto internațională, ambele false au fost depistate de polițiștii de frontieră.

Un moldovean și un ucrainean, prinși cu acte false la frontierăUn moldovean și un ucrainean, prinși cu alcte false la frontieră

Un automobil de model Fiat Doblo, înmatriculat în Polonia, la volanul căruia se afla un ucrainean s-a apropiat pentru formalități în punctul de Trecere Otaci. 

Tânărul a oferit spre examinare documentele necesare, printre acestea se aflau permisul de conducere emis de autoritățile competente ale Ucrainei și asigurarea auto Cartea Verde poloneză. Ambele documente s-au dovedit a fi false. 

Audiat de către polițiștii de frontieră, persoana nu a dorit să comunice nicio informație referitoare la cele depistate.

Totodată, a mai fost depistat încă un permis de conducere fals, prezentat de un moldovean din orașul Fălești. 

Tânărul avea intenția să părăsească teritoriul R. Moldova prin punctul de trecere Tudora, la volanul unei mașini de model Nissan, cu plăcuțele de înmatriculare georgiene. 

Fiind audiat, moldoveanul a precizat că și-a perfectat documentul prin intermediul unei persoane necunoscute contra sumei de 450 dolari.

Ca urmare au fost întocmite procese verbale. Bărbații riscă amendă de până la 32.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii până 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării