2 116
2
Un moldovean și-a ucis în bătaie concubina: Fiica a stat două zile lângă cadavru
2 116
2

Crimă înfiorătoare în orașul Moscova din Rusia. Un moldovean este învinuit că și-ar fi bătut până la moarte concubina. Fiica cuplului de doar un an a stat timp de două zile alături de corpul neînsuflețit al mamei sale, anunță presa locală.

Potrivit sursei, în ziua producerii crimei, oamenii legii au fost chemați de două ori pe adresa în care locuia femeia, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Victima a fost găsită în data de 17 martie, în același apartament fiind și fiica acesteia, dar și concubinul. Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate. Drept urmare, polițiștii au transmis copilul mătușii acesteia.

Oamenii legii au identificat victima. Aceasta s-a adeverit a fi o actriță în vârstă de 26 de ani. Concubinul este un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 34 de ani. Din spusele unui vecin, bărbatul a fost deportat din Rusia, dar din motive necunoscute acesta s-a întors.

De asemenea, un vecin a povestit că în ziua tragediei femeia a ieșit la plimbare cu fetița și a alertat oamenii legii despre faptul că concubinul ei s-a întors. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au reținut pe concubinul femeii.

La scurt timp, bărbatul s-a reîntors în apartamentul femeii, mult mai înfuriat decât era. El a deconectat energia electrică, după care a pătruns în apartament. Femeia a reușit să alerteze oamenii legii. Însă ajunși la fața locului, polițiștii au făcut cale întoarsă pentru că nimeni nu le-a deschis ușa.

Din spusele unei vecine, în aceeași seară, din apartamentul victimei se auzeau strigăte. Vecinii au chemat poliția. Oamenii legii au încercat să intre în apartament, însă nu le-a reușit și au plecat.

Peste două zile, la insistența fratelui victimei, ușa apartamentului a fost spartă.

Din fericire, fiica victimei nu a avut de suferit.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter