main logo
649

Un moldovean rănit la Oradea, adus la Chișinău de SMURD

Unul dintre moldovenii care au fost răniți în accidentul rutier de la Oradea, România, a fost adus, marți seara, la Chișinău cu un echipaj SMURD. Acesta a fost predat doctorilor de la Institutul de Medicină Urgentă.

Un moldovean rănit la Oradea, adus la Chișinău de SMURD

„Echipajul SMURD a monitorizat pe parcursul drumului starea pacientului în vârstă de 30 de ani. Bărbatul, care a suportat diverse traumatisme, a ajuns la Chișinău stabil, fără ca starea acestuia să se înrăutățească pe parcursul drumului”, a menționat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență într-un comunicat, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Amintim că, în dimineața zilei de 1 august, un microbuz cu opt moldoveni s-a izbit într-un camion în preajma localității Uileacu de Criș, județul Bihor din România. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență de la Chișinău a anunțat că monitorizează situația.

Accidentul a fost fatal pentru șoferul microbuzului, în vârstă de 42 de ani, și pentru un bărbat de 33 de ani, care se afla chiar în spatele său. Corpurile neînsuflețite ale celor doi moldoveni au fost aduse acasă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării