main logo
301

Un moldovean avertizat în Germania referitor la permisul fals, reținut

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut de polițiștii frontierei după ce acesta a prezentat un permis de conducere falsificat.

Un moldovean avertizat în Germania referitor la permisul fals, reținutFoto: border.gov.md

Deși a avut întrebări cu autoritățile germane în privința autenticității permisului de conducere, un conațional a ignorat acest fapt și în continuare se folosea de documentul vizibil falsificat, transmite Știri.md.

Astfel, în urma controlului de frontiera s-a constatat că persoana deține permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile moldovenești, cu semne vădite de falsificare.

Audiat, cetățeanul a declarat că obținuse legal permisul, deși a refuzat să zică unde și cum l-a obținut. Totodată, a precizat că în Germania autoritățile de drept i-ar fi ridicat documentul pentru cercetări, dar la scurt timp l-a primit înapoi.

Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire a actelor false, permisul de conducere a fost ridicat pentru transmiterea ulterioară la expertiza tehnico-științifică.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării