main logo
661

Un moldovean anunțat în căutare, reținut în locuința unor rude din Cahul

La nici 24 de ore de când a fost anunțat în căutare națională pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei moldo-române, cetățeanul moldovean a fost reținut și urmează să fie privat de libertate pentru următorii 4 ani.

Un moldovean anunțat în căutare, reținut în locuința unor rude din CahulUn moldovean anunțat în căutare, reținut în locuința unor rude din Cahul

Deși decizia instanței de judecată a fost emisă încă din noiembrie 2018, tânărul s-a eschivat de orice contact cu organele de drept, fapt pentru care a și fost anunțat în căutare, transmite Știri.md

Astăzi, 19 martie, ofițerii de investigații au descins la domiciliul unor rude ale persoanei căutate, în localitatea Pelinei, raionul Cahul.

Ca urmare, în gospodăria acestora a fost identificat moldoveanul de 32 de ani. În cadrul discuției cu angajații Poliției de Frontieră, tânărul a recunoscut că a încercat să se ascundă, în speranța că astfel va scăpa de pedeapsa cu închisoarea.

În rezultat, persoana a fost deferită organelor de competență în vederea asigurării deciziei privind privarea de libertate pentru infracțiunea comisă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării