main logo
2112

Un moldovean a fost atacat cu cuțitul de un arab în Canada

Bătaie urmată de înjunghieri în Canada. Doi arabi și un chinez s-au luat la pumni, iar în consecință un moldovean a fost atacat cu cuțitul.

Un moldovean, atacat cu cuțitul de un arab în CanadaUn moldovean a fost atacat cu cuțitul de un arab în Canada

Cazul s-a întâmplat, ieri seara, 30 noiembrie, transmite Știri.md

Moldoveanul care a avut de suferit în această situație povestește pe blogul său că totul a început după ce el a fost la cumpărături și a urcat într-un autocar pentru a merge acasă. 

La un moment dat el a observat că în spatele autocarului doi arabi și un chinez au început să se bată. 

Conaționalul nostru afirmă că deși este sub control judiciar în Canada pentru evenimentele de pe 7 aprilie, ceea ce îl obligă să respecte anumite restricții, inclusiv să nu depășească o anumită limită teritorială, fixată de organul judiciar, el nu a putut privi liniștit la ceea ce se întâmplă și a reacționat. 

Astfel, moldoveanul i-a aplicat o lovitură puternică cu piciorul în barbă arabului, iar în rezultat, arabul a început să-l atace cu cuțitul. Totul a durat nu mai mult de 1-2 minute până într-un final arabul a fost neutralizat.

La fața locului a venit și poliția arestându-i pe cei doi arabi. Pe lângă cuțitul cel mare de 20-25 de cm, au mai căzut pe jos și alte cuțite mici din buzunarele arabilor.

După incidentul care s-a petrecut, moldovean și-a văzut de drum mai departe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării