main logo
2938

Un local din Capitală caută tinerii care au mâncat de 907 de lei și nu au plătit

O cafenea din Capitală a postat pe pagina de Facebook un anunț mai puțin obișnuit. Administrația localului este în căutarea a doi tineri, care acum două zile au vizitat cafeneaua, comandând bucate de 907 lei, pe care „ar fi uitat” să le achite.

Un local caută tinerii care au mâncat de 907 de lei și nu au plătit notaUn local caută tinerii care au mâncat de 907 de lei și nu au plătit nota

Astfel, tinerii sunt așteptați până pe 28 martie, ora 15:00, pentru a plăti consumația, în caz contrar reprezentanții localului vor apela la poliție, transmite Știri.md cu referire la zugo.md

În aceeași postare se menționează că aceștia dispun de o înregistrare video, cu care oamenii legii ar putea ușor să-i găsească, dacă aceștia nu vor veni benevol să întoarcă datoria.

„Lucrăm foarte mult, încercăm foarte mult și ne așteptăm ca munca noastră să fie evaluată și respectată. Nu dorim să transmitem acest videoclip la poliție, așa că am decis să oferim tinerilor încă o șansă. Sperăm că vor veni și vor plăti datoria. La rândul nostru, promitem să nu plasăm videoul undeva și să nu-l dăm cuiva, de asemenea, tinerii vor beneficia și de o cafea gustoasă din partea casei. În echipa noastră există o astfel de regulă, nu contează modul în care am făcut o greșeală, contează cum am rezolvat-o”, se arată în mesajul postării. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării