main logo
1040

Un italian s-a pornit în Moldova cu un Jaguar de lux dat în căutare

Un automobil de marcă "Jaguar", în valoare de 200.000 lei, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, a fost descoperit la Vama Albița.

Un italian s-a pornit în Moldova cu un Jaguar de lux dat în căutareFoto: politiadefrontiera.ro

Potrivit Poliției de Frontieră Română, la volanul mașinii s-a prezentat un italian, în vârstă de 47 de ani, transmite Știri.md

Automobilul de lux a fost fabricat în anul 2019 și este înmatriculată în Italia.

Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului. După ce au efectuat verificări suplimentare, aceștia au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia pe data de 11 ianuarie.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de specialitate din Italia şi că de la acea dată a folosit autovehiculul pentru a circula în mai multe ţări, inclusiv în R. Moldova, neştiind că nu îi este permis acest lucru. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar automobilul, în valoare de 200.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării