274
0
Tineri rătăciți din R. Moldova, salvați dintr-o pădure din România
274
0

Patru tineri din Republica Moldova, care s-au rătăcit într-o pădure din zona Lepşa, România, au fost găsiţi de jandarmii montani, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce au sunat la 112 şi au cerut ajutorul salvatorilor, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

„În data de 20 august, la orele 21:45 am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă 112 de o femeie ce făcea parte dintr-un grup de patru persoane care au plecat de la cabana Strei din localitatea Lepşa pe un drum nemarcat şi s-au rătăcit în pădure. 

La ora 00:05, persoanele rătăcite au fost găsite tefere şi au fost conduse la pensiunea unde erau cazate. Este vorba de patru tineri, cu vârste între 18 şi 21 de ani, din Republica Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea, Florin Sima, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

La acţiunea de căutare a persoanelor rătăcite au participat două echipaje de jandarmerie cu două autospeciale, o echipă Salvamont, un echipaj de la ISU Vrancea şi poliţişti.

Citește și
article image
Sondaj: Moldovenii cred că Moldova se îndreaptă într-o...
0
99
article image
Sondaj: Câți moldoveni vor aderarea țării la UE și UEEA
0
193
article image
IGSU: Starea moldovenilor implicați în accidentul din...
0
974
article image
Moldovenii nu au încredere în plățile cu cardul bancar
1
96