main logo
460

Un grup de tineri au jefuit un bărbat într-un parc din Chișinău

Doi bărbați și o femeie cu vârstele cuprinse între 24 de ani și respective 31 de ani, originari din raionul Ștefan Vodă și Drochia riscă 7 ani de închisoare pentru jaf stradal.

Un grup de tineri au jefuit un bărbat într-un parc din Chișinău

Aceștia în seara de 11 august, în timp ce se aflau în parcul din centrul capitalei au agresat și jefuit un bărbat în vârstă de 32 de ani, de telefonul mobil de model Samsung și mijloace bănești în sumă de 5.000 lei, după care au fugit într-o direcție necunoscută, transmite Știri.md

La fața locului victima a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa cu transportul public a făcut cunoștință cu o doamnă după care a invitat-o la o plimbare în parc. În timp ce discutau de ei s-au apropiat complicii doamnei și aplicându-i o lovitură în regiunea capului l-au deposedat de bunurile materiale, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 12.000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală indivizii  au fost identificați și reținuți, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vinovăția.

În acest context făptașii sunt cercetați penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării