main logo
4585

Un copil din Cahul a murit intoxicat după ce bunica l-a tratat acasă

Un copil a decedat pe patul de spital după ce s-a intoxicat, iar bunica a încercat să-l trateze.

Un copil din Cahul a murit după ce bunica l-a tratat acasăUn copil din Cahul a murit intoxicat după ce bunica l-a tratat acasă

Minorul din satul Hulboaca, raionul Cahul, a fost preluat de către medici pe 17 aprilie fiind diagnosticat cu intoxicație de etiologie necunoscută. Din păcate, acesta nu a putut fi salvat și s-a stins a doua zi la spital. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă a declarat că imediat la fața locului a fost organizată grupul operativ, unde s-a stabilit că minorul era în grija bunicii. 

De asemenea, s-a stabilit că înainte de agravarea stării de sănătate a copilului, bunica i-ar fi aplicat pe toată suprafața corpului unguent pe care l-a pregătit singură mai de mult, eventual remediu din medicina tradițională pentru tratarea scabiei.

În prezent sunt efectuate măsurile necesare prentru stabilirea detaliată a circumstanțelor, examinarea medico-legală a cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului, depistarea și ridicarea substanței, care eventual ar fi provocat decesul și audierea martorilor.

Pa faptul dat va fi inițit un proces-verbal în baza art. 149, Lipsirea de viaţă din imprudenţă, care se pedepsește cu închisoare de până la 3 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării