main logo
9153

Un bătrân a reclamat la poliție o moldoveancă pe care o ajuta cu bani

O femeie de 62 de ani din Republica Moldova a fost reclamată la Poliție de un bătrân de 90 de ani din orașul italian Padova.

Un bătrân a reclamat la poliție o moldoveancă pe care o ajuta cu bani

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că pe parcursul mai multor ani a ajutat cu bani femeia, care lucra ca îngrijitoare în casa lui, transmite Știri.md cu referire la Moldova.org

Aceasta spunea că are doi copii acasă în Moldova, care au contractat un împrumut și au nevoie de bani pentru a întoarce datoria.

După mai mulți ani, când bătrânul a refuzat să-i mai dea bani, îngrijitoarea l-a amenințat și i-a spus că „oamenii periculoși care îi chinuie pe copii săi” vor veni la el și fiica lui.

Potrivit presei din Italia, totul a început în 2011, când bătrânul era în căutarea unei îngrijitoare pentru soția sa grav bolnavă. Atunci el a cunoscut-o pe femeia din Republica Moldova, dar totuși a optat pentru o altă persoană. După moartea soției sale, bărbatul a luat legătura cu femeia de 62 de ani, deoarece acum avea el nevoie de serviciile acestea.

După ceva timp, aceasta a început să-i ceară bani pentru fiul și fiica sa, aflate în Moldova. Potrivit lui, copiii ar fi contractat un împrumut de la niște persoane periculoase și, prin urmare, ar avea nevoie de bani pentru a trăi și a întoarce datoria.

Bătrânul a fost de acord să o ajute cu plăți de până la 100 de euro, dar solicitările femeii au devenit din ce în ce mai apăsătoare, astfel încât să-l oblige să ridice suma și să-l facă să plătească 10 mii de euro. În total, bătrânul ar fi plătit 50 de mii de euro.

Totuși, în luna aprilie, bătrânul 90 de ani i-a spus femeii că a rămas fără bani: ea, ca răspuns, l-a amenințat spunând că „oamenii periculoși care îi chinuiau pe copiii săi” vor veni la el și fiica lui.

Amenințarea a fost ultima picătură care a umplut paharul. La 26 iulie, bătrânul a decis să meargă la carabinieri pentru a raporta totul, iar oamenii legii au realizat timp de o lună o anchetă în acest sens.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării