main logo
3322

Un bărbat s-a împușcat în cap la Criuleni în casa mamei sale

Un bărbat a venit să-și viziteze mama după care s-a împușcat în cap.

Un bărbat s-a împușcat în cap la Criuleni în casa mamei saleUn bărbat s-a împușcat în cap la Criuleni în casa mamei sale

Tragedia a avut loc ieri, 7 februarie, în jurul orei 20:00, în raionul Criuleni. 

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Irina Burdujan a declarat că poliția a fost alertată de o femeie, după ce un bărbat venind acasă la mama sa, fiind în stare de ebrietate și aflându-se în coridorul casei, și-a tras un glonte în cap. 

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că victima, în vârstă de 42 de ani, a venit în ospeție la mama sa de 66 de ani, locuitoare a orașului Criuleni, cu care nu discutase de o perioadă de timp.

Bărbatul a intrat în casă, și-a salutat mama, după care a băut o cană cu apă, iar la ieșirea din odaia în care se afla mama sa, în holul casei, a scos din buzunarul scurtei o armă și a efectuat o împușcătură mortală prin cavitatea bucală. 

Văzând acest lucru, femeia și-a anunțat vecina care a alertat poliția.

Arma din care a fost efectuată împușcătură este un pistol de model „Baikal 442" calibrul 9 mm., deținut legal în baza permisului de port și folosire a armei de foc de tip „B".

Bărbatul nu se află în vizorul poliției, sesizări în privința acestuia nu au fost înregistrate. De prieteni și rude este caracterizat pozitiv.

La moment, poliția continuă documentarea cazului pentru a stabili motivul producerii suicidului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării