main logo
1054

Un bărbat încuiat într-o biserică din Căușeni a furat mai multe bunuri

Un bărbat de 31 de ani din orașul Căinari, raionul Căușeni, a fost reținut după ce a comis o serie de furturi din biserica din localitate.

Un bărbat încuiat într-o biserică din Căușeni a furat mai multe bunuriUn bărbat încuiat într-o biserică din Căușeni a furat mai multe bunuri

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Silvia Vetcu a declarat că totul s-a întâmplat ieri, 3 ianuarie, la ora 17:50. Preotul a observat în biserică o persoană necunoscută care a furat mai multe lucruri și a sesizat imediat oamenii legii. 

„Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că la 3 ianuarie 2019 a avut loc o înmormântare, iar după ce au ieșit toți oamenii din biserica, un bărbat din orașul Căinari, bolnav de alcoolizm cronic a rămas în biserică. Când palamarul bisericii a ieşit din biserică, nu l-a observat pe bărbatul de 31 ani că a rămas în interior, astfel a încuiat uşa şi a plecat. După o perioadă de timp acesta a încercat sa iasă din biserică, însă vazând că ușa este încuiată, a forţat ușa și lacătul până s-au deschis”, s spus Silvia Vetcu. 

Bărbatul a furat din biserică o sacoșă cu mai multe produse alimentare, cruciulițe și lănțișoare din argint, pe care a lăsat-o pe scările primăriei. 

Ulterior s-a plimbat prin sat, după s-a întors în biserică să mai sustragă câteva lucruri, dar a fost depistat de paznic, care a anunțat preotul.

Făptașul și-a recunoscut vina, iar pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Totodată, urmează a fi dispusă expertiza psihiatrică pentru a stabili dacă persoana era responsabilă la momentul comiterii infracțiunii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării