main logo
10040

Un bărbat încătușat în fața copiilor, filmat cum cere ajutor de la trecători. Reacția INP

Un bărbat stopat pentru verificări de ofițerii INP s-a dat în spectacol în fața trecătorilor și a martorilor.

Bărbat reținut în fața copiilor, filmat cum cere ajutor de la trecătoriColaj: știri.md

În timpul deplasării, numărul de înmatriculare al mașinii a fost verificat, iar polițiștii de patrulare au primit informația că automobilul nu a fost supus reviziei tehnice, transmite Știri.md.

Respectiv, polițiștii au stopat unitatea de transport. 

Imediat după stopare, oamenii legii au stabilit că persoana de la volan este privată de dreptul de a conduce, după ce a comis anterior un accident rutier și a fugit. 

Mai mult, șoferul buclucaș striga, iar lumea din jur nu înțelegea ce se întâmplă.

Cazul a avut loc pe strada Decebal din sectorul Botanica al Capitalei.

"Am auzit de fărădelege, dar azi pentru prima dată am văzut! Copiii sunt în mașină, iar tatăl lor cere ajutor și strigă în tot glasul că e comisă o fărădelege. Nu știu care e situația, dar orice ar fi, așa nu se poate! Ce fel de rupere de mână, ce fel de insulte și violență în privința unui cetățean! Sunt șocată", a scris femeia.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al INP, Diana Fetko a declarat că e lângă faptul că nu șoferul dat nu are dreptul să conducă, lipseau revizia tehnică și asigurarea obligatorie. 

Bărbatul de 31 de ani, originar din Chișinău va fi sancționat și pentru refuzul de a înmâna actele la solicitarea oamenilor legii, dar și pentru nesubordonare, manifestând un comportament agresiv. 

În contextul în care bărbatul nu are dreptul să conducă mijloace de transport, iar mașina nu dispune de acte și este un pericol pentru ceilalți participanți la trafic a fost evacuată la parcarea specială. 

INP reiterează că nu vom tolera încălcările și agresivitatea șoferilor, în contextul în care pun în pericol toți participanții la traficul rutier.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării