main logo
1460

Un bărbat beat a atacat un carabinier cu o foarfecă la Chișinău

Un bărbat de 34 de ani din Fălești a încercat să atace un carabinier cu o foarfecă pe care o purta în buzunar.

Un bărbat beat a atacat un carabinier cu o foarfecă la Chișinău

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 10 ianuarie, în jurul orei 09:30 pe strada A. Russo din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit informației, liniștea locatarilor din preajmă a fost tulburată de o persoană de gen masculin în stare de ebrietate, ce manifesta un comportament agresiv și exclama cu glas tare cuvinte necenzurate.

O patrulă de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru a IGC, ce asigura ordinea publică în zonă, a stopat bărbatul nestăpânit, îndemnându-l să înceteze acțiunile sale ilegale. 

Dânsul a devenit și mai agresiv când a văzut oamenii legii. Acesta s-a năpustit asupra unui carabinier cu pumnii și ulterior a scos din buzunar o foarfecă, având intenția de a-l străpungă în zona capului. 

Carabinierii au fost nevoiți să aplice forța fizică și mijloacele speciale pentru a-l imobiliza pe agresor.

Bărbatul a fost condus la IP Ciocana pentru identificare și documentare. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al or. Fălești, în vârstă de 34 de ani. 

Pe faptul dat a fost începută o cauză penală conform art.349, al. 2, lit. (a) Ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească cu aplicarea violenţei periculoase pentru viaţa sau sănătatea persoanelor menţionate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării