main logo
2913

Un bărbat din Ungheni a omorât un martor care figura în dosarul său penal

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit mort într-un extravilan din satul Rădenii Vechi din raionul Ungheni.

Ungheni: Un bărbat a omorât un martor care figura în dosarul său penalFoto: Știri.md

Poliția a fost alertată pe 20 septembrie, la ora 13:00, iar veniți la fața locului oamenii legii au stabilit la examinarea exterioară a cadavrului, plăgi înțepate în regiunea cervicală și a abdomenului. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că în urma examinării medico-legale s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urmă vătămărilor corporale primite în urmă plăgilor penetrante pe suprafața corpului. 

"Pentru moment pe cazul dat se suspectează un locuitor al raionului Ungheni, în vârstă de 40 de ani, care suferă de maladie psihică retard mintal sever și care figurează în calitate de inculpat în cadrul unui dosar penal pornit pe indicii infracțiunii prevăzute de art.151 alin. (4) Cod Penal, unde victima decedată figura în calitate de martor și care se află pe rol în Judecătoria Ungheni", a spus Vicol. 

Pe cazul dat a fost pornită o urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar persoana suspectă a fost internată la spitalul de psihiatrie Codru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării