main logo
1785

Un bărbat din Slobozia a ucis-o pe mama iubitei sale și pe prietenul ei

O greșeală fatală l-a transformat din victimă în acuzat. Este vorba despre tânărul din imagine, în vârstă de 35 de ani, locuitor al satului Sucleia din raionul Slobozia.

Un bărbat din Slobozia a ucis-o pe mama iubitei sale și pe prietenul eiFoto: captură video

Acesta riscă ani grei de pușcărie, după ce, în seara de 20 aprilie, a agresat fizic două persoane, care s-au stins pe patul de spital, transmite Știri.md cu referire la echipa.md

Suspectul a fost reținut imediat. După ce a fost încătușat, el a povestit și a arătat milițienilor cum s-a întâmplat totul. 

În seara tragediei, tânărul se afla în apartamentul său împreună cu o prietenă. La un moment dat, cineva a bătut la ușă. Era mama fetei însoțită de prietenul acesteia. Deranjat că cineva le-a tulburat liniștea, tânărul a sunat la 102 și a chemat miliția.

Suspectul:
– Ați decis de sine stătător să nu deschideți ușa apartamentului sau ați fost rugat de acest lucru?

– Liuba m-a rugat să nu deschid și mi-a explicat că în familie s-a iscat un conflict și nu-și dorește să vorbească cu ei.

În timp ce miliția era deja în drum, cei doi au decis să fugă din apartament, iar ca să nu dea ochii cu cei care-i căutau, au ieșit pe geam, dacă tot apartamentul era la primul etaj. Bărbatul a luat cu el și o bucată de fier. În curte, au dat peste mama tinerei și bărbatul care o însoțea.

Suspectul:

El stătea cu spatele la mine. În timp ce mergea l-am lovit în felul următor, după care el a căzut.

Suspectul ar fi continuat să-i aplice victimei lovituri chiar și după ce a pus-o la pământ. Mama fetei ar fi încercat să-l oprească pe bărbat, însă s-a ales și ea cu multiple lovituri.

Suspectul:

Țineam bucata de fier, uite așa. Am întâlnit milițienii. Le-am arătat arma, le-am spus unde-s trupurile celor doi. Cei drept, în acel moment ei mai erau în viață.

Din păcate, când au ajuns milițienii, cei doi erau la pământ. Aceștia au chemat ambulanța, iar victimele au fost transportate și internate la spital, în secția reanimare. Timp de o săptămână medicii au luptat pentru viața femeii și a tânărului, de 37 și respectiv 22 de ani. Din păcate, cei doi s-au stins la spital.

Eugen Bondarenco, inspector superior, secția de miliție din Tiraspol:

În prezent, în cadrul cauzei penale se petrec un șir de acțiuni, cu scopul de a afla adevărul în acest caz, după efectuarea cărora, acțiunile suspectului vor fi recalificate în mai grave. În cel mai scurt timp, cauza penală va fi expediată la Procuratură, pentru a confirma învinuirea și transmiterea dosarului în judecată.

Dacă vina bărbatului va fi demonstrată, acesta riscă ani grei de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării