main logo
490

Un bărbat din Rezina a fost înjunghiat cu un foarfece de concubina sa

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost înjunghiat cu un foarfece de concubina sa. Incidentul a avut loc după o scenă de gelozie dintre cei doi, în timpul unei vizite la prieteni.

Un bărbat din Rezina a fost înjunghiat cu un foarfece de concubina saUn bărbat din Rezina a fost înjunghiat cu un foarfece de concubina sa.

Cazul a avut loc în seara zilei de luni, 16 aprilie, în orașul Rezina.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Rezina, Diana Maxim, a specificat pentru Crime Moldova că, după o zi de la producerea incidentului, bărbatul a fost transportat la secția de urgență a Spitalului raional Rezina cu o rană în regiunea pieptului.

Acesta a vrut să ascundă că a fost înjunghiat de concubina sa și a comunicat medicilor că, în timp ce se deplasa cu femeia pe una din străzile localității, mai multe persoane necunoscute l-au atacat și i-au înfipt un obiect necunoscut în piept.

Imediat, la urgență au venit polițiștii. În urma discuțiilor cu victima, aceștia au stabilit că în declarațiile bărbatului ar fi ceva suspect. Într-un final, oamenii legii au constatat că bărbatul a fost înjunghiat în piept cu o foarfece chiar de concubina sa, în timp ce se aflau în vizită la niște prieteni.

Atunci, între cei doi s-a iscat o certă, din cauza geloziei. Apoi concubinii s-au luat la bătaie, iar într-un moment dat femeia a luat un foarfece și l-a înfipt pe bărbat în piept.

Victima nu a solicitat imediat intervenția medicilor, dar mai târziu, când starea sănătății se înrăutățise, cei doi au apelat la serviciul de urgență.

Femeia a fost audiată de oamenii legii. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele cazului.

Cei doi concubini au împreună un băiețel de 13 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării