main logo
723

Un bărbat din Leova, reținut pentru vânatul ilegal la frontieră

O persoană care se afla ilegal în zona de frontieră, cu scop de a vâna vulpi, a fost reținută de Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Leova.

Un bărbat din Leova, reținut pentru vânatul ilegal la frontierăUn bărbat din Leova, reținut pentru vântul ilegal la frontieră

Bărbatul, în ciuda faptului că deținea toate actele în regulă pentru această îndeletnicire, a încălcat regimul de frontieră, aflarea pe timp de noapte la hotar este strict interzisă, transmite Știri.md

Chiar și așa, bărbatul a reușit să împuște o vulpe.

Polițiștii de frontieră au fost alertați de zgomotul produs în urma unei împușcături de armă. În urma cercetărilor, în jurul orei 02:30 a fost observată o persoană care se deplasa pe câmp spre localitatea Tochile Răducani.

Vânătorul a încercat să se eschiveze, iar oamenii legii au recurs la tragerea a trei focuri din arma din dotare pentru a obliga persoana să se supună imediat.

În urma reținerii bărbatului, s-a stabilit că acesta este un locuitor al satului Tochile Răducani, raionul Leova, în vârstă de 45 de ani.

Efectuând cercetările la fața locului, au fost depistate două lanterne și o armă de vânătoare în interiorul căreia se aflau două cartușe, iar la o distanță de aproximativ 200 m se afla o vulpe împușcată.

Toate obiectele descoperite, dar și persoana reținută au fost conduse la sediul SPF Leova pentru continuarea cercetărilor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării