main logo
568

Un bărbat din Capitală, găsit mort în propria casă de către prieteni

Găsit fără suflare în propria locuinţă. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care a fost descoperit mort în apartamentul în care locuia. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21:30, într-un bloc de locuit de pe strada Florilor, din sectorul Râşcani al Capitalei.

Un bărbat din Capitală, găsit mort în propria casă de către prieteniUn bărbat din Capitală, găsit mort în propria casă de către prieteni

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de prietenii acestuia, care erau îngrijoraţi de faptul că acesta nu le răspundea la telefon de mai bine de trei zile, transmite Știri.md cu referire la canal3.md.

Amicii au hotărât să-i facă o vizită, au sunat la uşă, însă n-au primit niciun răspuns. La un moment dat, când unul dintre ei a încercat să tragă de mâner, uşa era deschisă. Au intrat în locuinţă, iar, jos în hol au găsit trupul neînsufleţit al acestuia. Alarmaţi, aceştia au apelat imediat după ajutor la serviciul 112.

În scurt timp, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă, Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru a cerceta cazul şi medicul legist care a constatat decesul bărbatului. Potrivit acestuia, victima nu avea pe corp urme de moarte violentă, însă se presupune că ar fi fost consumator de droguri. Astfel, cadavrul a fost ridicat şi transmis spre efectuarea unei expertize medico-legale.

Văzând echipa noastră de filmare, unul dintre amicii decedatului a început să manifeste un comportament agresiv. Chiar în faţa camerelor de filmat, individul l-a bruscat şi înjurat pe reporterul emisiunii Unitatea de Gardă. Potrivit, ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a se stabili care au fost cauzele decesului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării