main logo
518

Un bărbat, amendat pentru că a rupt procesul verbal de amendare a amicului său

Un bărbat din Bălți vă plăti statului o amendă de 25 de mii de lei, după ce a rupt în fața polițiștilor procesul verbal de documentare a unui amic de-al său pentru huliganism.

Un bărbat, amendat pentru că a rupt procesul verbal al amicului săuUn bărbat, amendat pentru că a rupt procesul verbal a amicului său

Cazul a avut loc în iunie 2018, iar la 14 august bărbatul și-a primit amenda, transmite Știri.md cu referire la crimemoldova.com

Potrivit materialelor cauzei, cei doi amici au făcut scandal într-un local din Bălți, aflându-se în stare de ebrietate. Pentru comportamentul inadecvat, vânzătoarea localului a solicitat intervenția poliției, care a documentat cazul și a elaborat un proces verbal pentru huliganism pe numele unuia dintre bărbați.

La un moment dat, amicul acestuia s-a apropiat de angajaţii Inspectoratului de Poliţie Bălţi, a boțit documentele și le-a rupt, fapt pentru care ambii prieteni au fost încătușați.

În consecință, bărbatul care a distrus procesul verbal s-a ales cu proces penal pentru „distrugerea documentelor care aparţin instituţiilor, indiferent de forma juridică de organizare, săvârșită din alte motive josnice”. Pentru fapta sa, acesta a fost amendat cu 25 de mii de lei.

Inculpatul și-a recunoscut vina. Sentința este cu drept de atac.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării