main logo
1495

Un bărbat a furat un buldozer din Durlești și l-a vândut la fier uzat

Un bărbat a furat un buldozer fără motor din Durlești și l-a dus la un punct de colectarea fierului uzat din Ruseștii Noi, dar oamenii legii i-au stricat planurile.

Un bărbat a furat un buldozer din Durlești și l-a vândut la fier uzatA furat un buldozer de la Durlești și l-a vândut la fier uzat

Buldozerul furat se afla pe stradela Rezistenței, din orașul Durlești, în proximitatea unor șantiere și aparține companiei Consolex-Com SRL. În dimineața zilei de ieri, factorii de decizie din cadrul companiei au depistat lipsa unității de transport și au efectuat un apel la serviciul 112, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

La fața locului s-a deplasat Grupa Operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani, care a făcut cercetările de rigoare și a pornit în căutarea buldozerului. 

Oamenii legii au stabilit în cadrul anchetei că, sâmbătă, 13 octombrie, persoane necunoscute au venit cu o macara și o mașină de mare tonaj, au încărcat buldozerul și au plecat de la fața locului într-o direcție necunoscută.

Solicitat telefonic, Iurii Fiodorov, șeful Inspectoratului de Poliție Durlești, a declarat pentru Deschide.md, că în baza unor informații operative, au aflat că în oraș un bărbat, în vârstă de 44 de ani, caută să vândă un buldozer. Ulterior s-a confirmat că  este vorba de utilajul care a fost furat de la compania Consolex-COM.

„Buldozerul l-am depistat pe teritoriul unui punct de colectare a metalului uzat din Ruseștii Noi, iar directorul interprinderii susține că l-ar fi cumpărat de la un durleștean la un preț de 1.000 de euro. Făptașul încă nu a fost reținut din motiv că la moment este plecat din țară, dar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală”, susține Fiodorov.

Bărbatul ar fi adus un prejudiciu companie de construcții în valoare de 70.000 lei. Dacă vinovăția sa va fi dovedită, acesta riscă până la 4 ani de pușcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării