main logo
3240

Un autobuz cu moldoveni a rămas blocat în zăpadă în Ucraina

15 pasageri au fost duși la un punct de încălzire în orașul Kremenciuk din Ucraina, după ce un autobuz din Moldova a rămas blocat în zăpadă.

Un autobuz cu moldoveni a rămas blocat în zăpadă în UcrainaUn autobuz cu moldoveni a rămas blocat în zăpadă în Ucraina

Potrivit șefului Poliției din regiunea Poltava, Andrei Zamahin, toate drumurile au fost deszăpezite, transmite Știri.md cu referire la presa din Ucraina. 

„Pe parcursul nopții trecute, împreună cu salvatorii și Garda Națională am deszăpezit 300 de autovehicule și am adus în punctele de încălzire peste 500 de persoane.

Totodată în jurul orei 23:00 la frontiera cu regiunea Kirovograd, salvatorii și polițiștii au salvat un autobuz care a rămas blocat în zăpadă cu 15 pasageri din Moldova.

La fel, alte 12 autobuze cu pasageri au fost ajutate de salvatori să iasă din zăpadă”, a scris șeful Poliției din regiunea Poltava.

„Mișcarea din zonă a fost restabilită. Cu toate acestea în anumite locuri există și dificultăți, în mare parte pe traseul Kiev-Harkov. Astfel pe această porțiune de drum circulație este îngreunată. Totodată, este restricționată mișcare transportului marfar la ieșirea din regiunea Kiev, Harkov și Kirovograd”, a transmis Zamahin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării