main logo
515

Un Audi cu revizia tehnică falsă, indisponibilizat la frontiera Briceni

Un locuitor al satului Țînțăreni, raionul Anenii Noi este documentat de către polițiștii de frontieră pentru uz de fals în acte.

Un Audi cu revizia tehnică falsă, indisponibilizat la frontiera BriceniUn Audi cu revizia tehnică falsă, indisponibilizat la frontiera Briceni

Un șofer în vârstă de 38 ani, care se afla la volanul unui Audi A6, înregistrat de către autoritatea competentă a Italiei, s-a apropiat în punctul de trecere Briceni pentru verificări, transmite Știri.md.

După ce au apărut careva neclarități asupra stiker-ului ce validează revizia tehnică a mașinii, s-a recurs asupra unui control suplimentar. 

În rezultatul examinării documentului, s-a stabilit incorectitudinea aplicării reviziei tehnice pentru anul curent, cât și lipsa acesteia în ultimii 4 ani. 

Audiat, bărbatul a spus că nu cunoaște despre neregulile depistate întrucât a apelat la ajutorul unei persoane necunoscute pentru perfectarea documentelor necesare. Deține mașina respectivă din anul 2016 și nu a avut nici o problemă până în prezent. 

Mașina a fost indisponibilizată în PTF Briceni, iar cetățeanul moldovean a făcut cale întoarsă de la frontieră. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării